skip to Main Content

2018-2020 dönemi Yönetim Kurulu göreve başladı.

21 Aralık 2018 Cuma günü Ataşehir Radisson Blu Asia Hoteli Balo salonunda gerçekleştirilen TEGEV Teknolojik Eğitimi Geliştirme Vakfı Olağan Mütevvelliler Kurulu Toplantısında TEGEV 2018-2020 dönemi yeni Yönetim ve Denetleme kurulları seçildi. Genişletilmiş genel kurul toplantımız 2016-2018 dönemi başkanımız Alpay Özkan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Alpay Özkan, TEGEV’in geçmişte ve günümüzde gerçekleştirdiklerinin önemini vurgulayarak katılımcılara teşekkür etti. Toplantı, nisan ayında mütevelli üyelerimizden oluşturulan Motivasyon Kurulunun Başkanı Ersin Erkol’un Motivasyon Kurulunun genel kurula kadar olan süreçteki işlevi ve gerçekleştirdiklerini aktarmasıyla devam etti. Ersin Erkol önceki tüm başkanlarımızın TEGEV Başkanlar Kurulu olarak bir Danışma kurulu olduğunu belirtmesinin ardından önceki başkanlarımıza teşekkür plaketleri takdim edildi.
Plaket töreninde plaketi alan 2012-2014 ve 2014-2016 dönemi TEGEV başkanı Hayrettin Karcı bir teşekkür konuşması yaparak TEGEV’in bünyesinde görev almaktan her zaman mutluluk ve onur duyduğunu belirtti. Plaket töreni 2006-2008, 2008-2010, 2010-2012 dönemi TEGEV başkanı Otto Bauer ve 2016-2018 TEGEV başkanı Alpay Özkan’a ve hizmetlerinden dolayı Duayen Genel Sekreterimiz İsmail Bayraktar’a verilen plaketlerle son buldu. Önceki genel sekreterlerimizden İsmail Bayraktar’ın TEGEV’in kuruluşunu anlattığı konuşması katılımcıları duygulandırdı.

Toplantı devam ederken, Onursal üyemiz ve önceki başkanımız Otto Bauer’in TEGEV’in önemi ve gelecekte yapabileceklerine dair umut verici konuşması alkışlarla karşılandı. B/S/H Türkiye Servis Süreçleri ve Projeleri Müdürü Ayşen Güneş’in büyük ilgi çeken sunumu katılımcılarımızın söz alması ve sorularıyla devam etti.
Genel Kurul ve Seçim bölümüne geçilmeden önce toplu fotoğraf çekimi yapıldı.
Aranın ardından mütevelli üyelerimizin katıldığı seçimli genel kurulumuzda öncelikle divan heyeti seçildi ve Lale Bauer, İsmail Bayraktar ve Nihat Akkuş divan heyetini oluşturarak toplantıyı açtı.

2016-2018 dönemi yönetim kurulu faaliyetleri ve denetleme raporlarının okunmasının ardından Yönetim ve Denetleme kurulu oy birliğiyle ibra edildi.
Tek listeyle yapılan seçim ile 2018-2020 Vakıf Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu seçilerek görevi devraldı.
Yeni dönem TEGEV Başkanı seçilen SKF Temsilcisi Burak Kasımoğlu, TEGEV’de görev almanın bir onur olduğunu belirtirken, yönetim kurulu seçiminin sadece bir nöbet değişimi olduğunu, tüm mütevelli üyelerimizin TEGEV’i ilerletmek ve geliştirmek ve Teknolojik eğitimi çağdaş düzeye getirmek için vakfımızda görevli olduğunu vurguladı.
2018-2020 dönemi faaliyet planı ve bütçesinin oybirliği ile kabul edildiği toplantı fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Ülkemizde mesleki ve teknik eğitim konusunda çalışarak teknolojik eğitimi gelişmiş ülkeler düzeyine çıkarmak için hizmet veren “tek” vakıf olma özelliğini taşıyan TEGEV’in 2018-2020 dönemi Yönetim Kuruluna ve Denetleme Kuruluna başarılar dileriz.

Back To Top